Czekolada do picia na gorąco o smaku migdałowym.
Ten smak to nie tylko migdały, ale włoski aromat amaretto. Nawiązuje do produkowanych tylko we Włoszech ciasteczek robionych zazwyczaj z cukru i gorzkich migdałów (czasem też z pestek moreli). Pijąc tą czekoladę zamknij oczy i wybierz się w niezapomnianą podróż do Włoch.
Sposób przyrządzania:
Czekoladę mieszamy ze 120 ml wody lub mleka, doprowadzamy do wrzenia, mieszamy do uzyskania odpowiedniej konsystencji i podajemy.Nie zawiera kolorantów, tłuszczy i glutenu.
Czekolada sprzedawana jest w opakowaniach po 25 szt. w torebkach po 30 g.
Cena za pudełko z 25 torebkami po 30 g.
Be the first to review “Czekolada do picia migdałowa (amaretto)” Anuluj pisanie odpowiedzi
Reviews
There are no reviews yet.